Despre noi

Cazare la Caransebes la hotelurile Geas. Va oferim pe langa serviciile de cazare si posibilitatea de a servi micul dejun, pranzul sau cina la unul din restaurantele noastre dar va puteti si relaxa la piscina hotelului nostru de 4 stele Hotel GeAS IV.

Hotel GeAS IV ***

Hotel GeAS IV *** Caransebes

Hotel GeAS IV *** Caransebes

Hotel restaurant GeAS IV *** a fost dat in folosinta in vara anului 2009. Aflat la fel ca si primele doua hoteluri in Caransebes, in zona centrala a orasului, hotelul nostru de trei stele va ofera pe langa serviciile de cazare si mancare, si o serie de optiuni pentru relaxare, astfel incat piscina de la parterul hotelului, saunele dar si crama aflata la subsolul hotelului va pot oferi remediul perfect pentru a simti o stare de bine.

Hotel GeAS IV *** are 16 camere duble si un apartament, camerele dispun de grup sanitar propriu, TV, cablu TV, frigider, bar, telefon, internet.

Restaurantul dispune de 50 locuri la care se adauga si cele 50 locuri la crama.

Hotel GeAS I** Caransebes

Hotel I GeAS ** Caransebes

Hotel I GeAS ** Caransebes

Restaurant Ge A.S. s-a dat in folosinta in anul 1999. Acesta se intinde pe o suprafata de aproximativ 500 mp impreuna cu parcarea. Constructia dispune de un demisol, parter, doua nivele si mansarda.
Demisolul cuprinde: magaziile, spalatoria, toaletele restaurantului, barului si deasemenea toaletele separeurilor (patru la numar).

Parterul cuprinde restaurantul de cca 250 locuri, bucataria, receptia si barul de zi.
Cele doua nivele si mansarda sunt ocupate cu 30 de camere dintre care 3 apartamente.
Camerele sunt dotate cu grup sanitar propriu, televizor, cablu si telefon.
Camerele pot fi rezervate in regim single sau dublu in functie de cererea turistilor.
Hotel**-Restaurantul Ge A.S este clasificat de catre Ministerul Turismului din anul 2001.